Prenumerera på Nylands förbunds nyhetsbrev

postituslista

Vi publicerar fyra olika nyhetsbrev och på den här sidan kan du anmäla dig till sändlistorna. Nyhetsbreven kommer till din e-post och i dem meddelar vi om det senaste som berör planeringen av landskapet. Du kan anmäla dig till en eller flera sändlistor.

Varje nyhetsbrev innehåller aktuell information på både finska och svenska.

Nyhetsbreven berör

1. Nylands förbunds verksamhet eller information om våra evenemang och händelser

2. Beredningen av landskapsplanen

3. Nyheter om statistik och undersökningar från Nyland-databanken

4. Nyheter om finansieringsmöjligheter och ansökning om finansiering i samband med Nylands förbunds EU-tjänst

Fyll i din e-postadress i fältet nedan och kryssa för de sändlistor du väljer. Tryck sedan på "Prenumerera". Du får ett bekräftelsemeddelande till din e-post.

Varje nyhetsbrev innehåller information om hur man kan säga upp sin prenumeration eller ändra sina prenumerationsuppgifter. Systemadministratören har endast tillgång till prenumeranternas e-postadresser, inga andra uppgifter.

E-postlistor

E-postadress :