Liiton logo- ja kuvapankki

Valokuvat

Maakuntavaltuuston ja -hallituksen puheenjohtajien, liiton johtajien sekä sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtajien valokuvat löytyvät kuvapalvelustamme.

Palvelusta löytyy myös kuvia Uudeltamaalta.

Valokuvat ovat vapaasti käytettävissä journalistisiin tarkoituksiin. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin eikä harhaan johtavassa yhteydessä.

Valokuvien käyttäjiä pyydämme:
  • Mainitsemaan lähteenä Uudenmaan liitto / kuvaajan nimi. Kuvaajan nimi on mainittu jokaisen kuvan kuvatekstissä.
  • Lähettämään tiedon käytetystä mediasta (linkki verkkosivulle tai tieto painetusta materiaalista) osoitteeseen anni.levonen@uudenmaanliitto.fi.

Uudenmaan liiton logo

Pallot liikkeessä -tunnus ilmentää eteenpäin menoa, metropolin kasvua ja kehitystä sekä alueen toimijoiden yhteistyötä. Pienet osa-alueet rakentavat suuren ja toimivan kokonaisuuden.

Tunnuksen on suunnitellut graafikko Petteri Lehtinen ja se on otettu käyttöön vuonna 2013.

Graafisesta ohjeistosta löytyy lisätietoa Uudenmaan liiton ilmeen käytöstä.

> Uudenmaan liiton graafinen ohjeisto (pdf) (2.2 MB)

Logosta on kaksi eri kieliversiota; suomi-ruotsi sekä englanti.

Logosta löytyy pysty- ja vaakaversiot. Alta voit ladata verkko- ja tulostuskäyttöön jpg-tiedoston sekä painokäyttöön eps-tiedoston.

Logon tekstejä, värejä tai muotoa ei saa millään tavalla muokata. Mittasuhteet tulee aina säilyttää alkuperäisinä.

Uudenmaan maakuntavaakuna

Uudenmaan vaakunassa on sinisellä pohjalla kaksi aaltoaiheista hopeajuovaa ja niiden välissä peräsimellä varustettu kultainen vene.

Vaakuna on peräisin 1500-luvulta. Siitä on olemassa ensimmäinen kuva vuodelta 1599.

Vene on vanha rannikkoseutujen tunnus. Kaksi hopeavirtaa viittaa todennäköisesti maakunnan jokiin, jotka olivat aikanaan tärkeitä sisämaahan johtavia kulkuväyliä.

Vaakunan käyttö

Uudellamaalla toimiva yhdistys tai yhteisö saa käyttää maakuntavaakunaa painotuotteissa tai vastaavissa ilmoittamalla siitä Uudenmaan liitolle. Kaupallisiin tarkoituksiin tarvitaan erillinen lupa.

Vaakunan kultainen vene voidaan korvata keltaisella ja hopeiset juovat valkoisella.

Vaakunaa on aina käytettävä alkuperäisessä muodossaan.