rss Tiedotteet

Uudenmaanjoukkoliikenne.fi uudistui – Toimii nyt sujuvasti myös mobiilissa

3.10.2016

Uudenmaan joukkoliikenneinfo.fi
Uudenmaan joukkoliikenteen infosivusto on uudistettu. Uudistuksen tavoitteena oli erityisesti käyttäjäystävällisyyden lisääminen. Osoitteesta uudenmaanjoukkoliikenne.fi löytyvät kätevästi aikataulut, hinnat ja muuta hyödyllistä tietoa 19 kunnan alueelta.

− Verkkosivut toimivat nyt responsiivisesti eli niiden sisältö on luettavissa ilman suurentamista tai pienentämistä niin mobiililla, tabletilla kuin pöytäkoneella. Myös sivuilla navigointi on tehty mahdollisimman helpoksi ja tietojen löytymistä tehostaa hakutoiminto, kertoo Uudenmaan liiton liikennesuunnittelija Pasi Kouhia.

Palvelussa mukana olevat kunnat ovat Askola, Hanko, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Siuntio, Tuusula ja Vihti.

Aikataulu- ja hintatietojen lisäksi sivustolla julkaistaan tietoa bussien lipputuotteista, lippujen ostopaikoista ja asemapaikkojen liityntäpysäköinnistä sekä muuta kuntien ajankohtaista joukkoliikennetiedotusta.

Palvelulla on kuukausittain keskimäärin 6 500 yksittäistä käyttäjää. Eniten sivuilta etsitään Järvenpään, Lohjan, Tuusulan, Hyvinkään, Vihdin ja Nurmijärven joukkoliikennetietoja.

− Sivustoa tullaan kehittämään vielä erilaisilla joukkoliikenneinformaation sovelluksilla, kuten HSL:n ja Liikenneviraston Digitransit-matkaoppaalla. Otammekin mielellämme palautetta ja kehittämisideoita vastaan, Kouhia summaa.

Uudenmaan joukkoliikenneinfo perustettiin vuonna 2009 ja sen rahoittaa Uudenmaan liitto. Sivujen ylläpidosta ja tietojen ajantasaisuudesta vastaavat palvelussa mukana olevat kunnat.

www.uudenmaanjoukkoliikenne.fi

Lisätietoja:

Liikennesuunnittelija Pasi Kouhia, puh. 040 660 5030


Palaa otsikoihin