Siirry sisältöön
Haku

Verkostot

Kategoriat:

Teksti: "Kuukauden ilmastokasvo" ja kasvokuva haastatellusta henkilöstä. Artikkeli

13.6.2022

Ilmastotyötä yli valtionrajojen – Mitkä asiat ovat pinnalla Ruotsin ilmastotyössä?

Projektiasiantuntija Liisa Perjo aloitti maaliskuussa työt Uudenmaan liiton ilmastotyön kansainvälisen yhteistyön parissa. Perjon avulla uusimaalaiseen ilmastotyöhön saatiin kansainvälistä näkemystä ja uusia ajatuksia. Tässä Kuukauden ilmastokasvo -haastattelussa hän kertoo omasta työstään, ilmastotyöstä muualla Euroopassa ja menneen kevään mietteistä.

Hymyilevä ja silmälasipäinen Mikko Järvinen. Vihreä ympyrä, jossa teksti EER 2022 Uusimaa. Blogi

2.6.2022

Digivihreä kampushautomo – eli mikä?  

Osana Uudenmaan yrittäjyysaluevuotta Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia kehittävät ja pilotoivat digivihreää kampushautomotoimintaa. Tavoitteena on mahdollistaa uuden digivihreän liiketoiminnan kehittäminen kaikille kiinnostuneille uusimaalaisille.  

Lavalla panelistit ja yleisöä katsomossa Finlandia-talolla Etelä-Suomen valtiopäivillä. Uutinen

17.11.2021

Etelä-Suomen maakunnat Finlandia-talolla: Aluepolitiikalle uusi suunta

Etelä-Suomen maakunnat haluavat rakentaa uudenlaista yhteistyötä, jolla rahoitusta tuodaan alueelle, jossa sen vaikuttavuus ja taloudellinen vipuvarsi on suurempi. Uudenmaan liitto, Varsinais-Suomen liitto, Päijät-Hämeen liitto, Kymenlaakson liitto sekä Etelä-Karjalan liitto järjestivät Finlandia-talolla yhdessä Etelä-Suomen valtiopäivät.

Uutinen

21.10.2021

Euroopan yrittäjyysaluevuoden valmistelut vauhtiin Uudellamaalla

Uusimaa on yksi kuudesta Euroopan yrittäjyysalueen (European Entrepreneurial Region, EER) tunnustuksen saaneesta EU-alueesta. Vuoteen 2022 painottuvan teemavuoden valmistelut ovat käynnistyneet Uudenmaan liiton johdolla. Pääteemat ovat kiertotalousyrittäjyys, digitaalisuus ja vihreä siirtymä