Siirry sisältöön
Haku

Verkostot

Kategoriat:

Lavalla panelistit ja yleisöä katsomossa Finlandia-talolla Etelä-Suomen valtiopäivillä. Uutinen

17.11.2021

Etelä-Suomen maakunnat Finlandia-talolla: Aluepolitiikalle uusi suunta

Etelä-Suomen maakunnat haluavat rakentaa uudenlaista yhteistyötä, jolla rahoitusta tuodaan alueelle, jossa sen vaikuttavuus ja taloudellinen vipuvarsi on suurempi. Uudenmaan liitto, Varsinais-Suomen liitto, Päijät-Hämeen liitto, Kymenlaakson liitto sekä Etelä-Karjalan liitto järjestivät Finlandia-talolla yhdessä Etelä-Suomen valtiopäivät.

Uutinen

21.10.2021

Euroopan yrittäjyysaluevuoden valmistelut vauhtiin Uudellamaalla

Uusimaa on yksi kuudesta Euroopan yrittäjyysalueen (European Entrepreneurial Region, EER) tunnustuksen saaneesta EU-alueesta. Vuoteen 2022 painottuvan teemavuoden valmistelut ovat käynnistyneet Uudenmaan liiton johdolla. Pääteemat ovat kiertotalousyrittäjyys, digitaalisuus ja vihreä siirtymä

Blogi

26.3.2021

Meidän upeat ammattikorkeakoulumme

Maakuntajohtaja Ossi Savolaisella oli kunnia pitää tänään puheenvuoro ammattikorkeakoulujen 25-vuotisjuhlakokouksen etätilaisuudessa. Hän painotti, että kuluneen taipaleen aikana ammattikorkeakoulut ovat lunastaneet paikkansa Suomen keskeisimpinä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimijoina.

Uutinen

4.2.2021

Eero Venäläinen Helsinki EU Officen toimiston päälliköksi

Uudenmaan liiton kehittämispäällikkö Eero Venäläinen on nimitetty Helsinki EU Officen toimiston päälliköksi huhtikuun alusta alkaen. Toimiston nykyinen päällikkö Krista Taipale siirtyy maaliskuun alussa Hämeen liiton palvelukseen.