Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Verkostot

Kategoriat:

Puheenjohtajistosta Ossi Savolainen, Guido Beermann ja Annette Lindahl Raakil. Uutinen

14.10.2022

Ossi Savolainen liikenteen yhteistyöverkosto Scandria Alliancen puheenjohtajistoon

Suomesta Skandinavian läpi Välimerelle ulottuvan liikennekäytävän yhteistyöverkosto Scandria Alliance on valinnut maakuntajohtaja Ossi Savolaisen yhdeksi verkoston kolmesta varapuheenjohtajasta. Puheenjohtajana jatkaa Brandenburgin osavaltion liikenneministeri Guido Beermann. Verkosto oli 7.10. koolla yleiskokouksessa Potsdamissa, Saksan Brandenburgissa.

Ihmisiä kokoustamassa pöydän ympärillä. Uutinen

6.10.2022

Etelä-Suomen maakunnat: Vaikuttavuutta aluekehitykseen

Etelä-Suomen maakuntien hallitusten puheenjohtajat edellyttävät, että tulevan rakennerahastokauden 2028–2034 tärkeimmäksi tavoitteeksi asetetaan varojen käytön vaikuttavuus ja uuden kasvun mahdollistaminen. Puheenjohtajat muistuttavat, että paras vastine aluekehitysvaroille on saatu Etelä-Suomessa.

Lasinen, pieni maapallo vihreällä nurmella. Uutinen

19.9.2022

Uusimaa kehittää kiertotaloutta EU:ssa eturintamassa

Circular Cities and Regions Initiative on aloite, joka edistää kiertotaloutta Euroopan eri alueilla ja kaupungeissa. Euroopan komissio on valinnut Uudenmaan maakunnan yhdeksi aloitteen pilottialueeksi. Pääsemme Uudellamaalla kehittämään kiertotaloutta eturintamassa.

Teksti: "Kuukauden ilmastokasvo" ja kasvokuva haastatellusta henkilöstä. Artikkeli

13.6.2022

Ilmastotyötä yli valtionrajojen – Mitkä asiat ovat pinnalla Ruotsin ilmastotyössä?

Projektiasiantuntija Liisa Perjo aloitti maaliskuussa työt Uudenmaan liiton ilmastotyön kansainvälisen yhteistyön parissa. Perjon avulla uusimaalaiseen ilmastotyöhön saatiin kansainvälistä näkemystä ja uusia ajatuksia. Tässä Kuukauden ilmastokasvo -haastattelussa hän kertoo omasta työstään, ilmastotyöstä muualla Euroopassa ja menneen kevään mietteistä.