Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Avoimet työpaikat

Haemme henkilöstöpäällikköä

Vastaat yli 80 työntekijän asiantuntijaorganisaation henkilöstöpalveluista ja tuet johtajistoa henkilöstökokemuksen kehittämisessä. Olet osa 17 henkilön hallintoyksikköä. Esihenkilönäsi toimii hallintojohtaja.

Tehtävinäsi on muun muassa:

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta HR-generalistin tehtävistä. Tehtävässä pääsee työskentelemään sekä strategisella että operatiivisella tasolla ja sinulla tulisi olla halua ja kykyä molempiin. Olet toimintatavaltasi aikaansaava, tavoitteellinen ja palveluhenkinen. Viestit sujuvasti sekä sisäisissä että ulkoisissa kanavissa. Tehtävässä menestymistä auttaa kuntaorganisaatioiden henkilöstöhallinnon erityispiirteiden tunteminen.

Tarjoamme työyhteisön, jossa ihmiset viihtyvät hyvin. Meillä työntekijöiden hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen satsataan. Kehitämme yhdessä työtapojamme jatkuvasti. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut kuten laajat työterveyshuollon palvelut.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Tehtävän palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävästä maksettava tehtäväkohtainen palkka on 4612 euroa. Viiden vuoden kokemuksesta maksetaan 3 % kokemuslisä ja kymmenen vuoden kokemuksesta 8 % lisä.

Pyydämme jättämään hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa kuntarekry.fi(Siirryt toiseen palveluun) (avain 534032) pe 9.6 klo 16.00 mennessä.

Puhelinajat:

Uudenmaan liitto

Uudenmaan liitto on maakunnan strateginen suunnittelija, aluekehitystoimien yhteen sovittaja, maakuntakaavoittaja ja edunvalvoja. Valtaosaa tehtävistämme ohjaavat aluekehittämislaki sekä maankäyttö- ja rakennuslaki. Uudenmaan liitto osa maakuntahallintoa. Meillä työskentelee noin 80 asiantuntijaa Helsingissä ja Brysselissä. Rakennamme tulevaisuutta 1,7 miljoonan asukkaan metropolimaakunnassa.

Lisätietoja tehtävästä:

Inka Tikkanen

Hallintojohtaja

+358 40 554 5538

Yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnon johtaminen, päätöksenteon tuki, Uudenmaan liiton strategia

Palvelee myös ruotsiksi