Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Avoimet työpaikat

Haemme maksatusasiantuntijaa/valvojaa

Uudenmaan liitto vie elinvoimaista ja kilpailukykyistä Uuttamaata kohti Itämeren alueen kärkeä. Kokoamme kunnat ja muut alueen kehittäjät yhteistyöhön. Uudenmaan liitto toimii eräiden Interreg-ohjelmien valvojana. Teemme hankkeiden hallinnollisia- ja paikan päällä tehtäviä tarkastuksia sekä laadimme valvontaraportit suomalaisten hankepartnereiden osalta.

Uudenmaan liitto hakee määräaikaiseen tehtävään maksatusasiantuntijaa/valvojaa, jonka pääasiallisena tehtävänä on:

Interreg-ohjelmien maksatusasiantuntijalta / valvojalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai alan korkeakoulututkintoa ja pitkäaikaista työkokemusta. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa (työkieli on englanti) sekä kyvykkyyttä tehdä työtä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Edellytämme myös hyviä tietoteknisiä taitoja, kuten MS Office-ohjelmien hallintaa sekä valmiutta omaksua Interreg-ohjelmien järjestelmien käyttö arkityössä. Työssään valvoja tarvitsee kykyä soveltaa EU:n alue- ja rakennepolitiikan säädöspohjaa sekä kansallista hankintalainsäädäntöä.

Eduksi valvojan työssä katsotaan kokemus (EU:n rakennerahastohankkeiden) tarkastustehtävistä tai muu taloushallinnon (erityisesti laskentatoimen) osaaminen ja kokemus. Haemme henkilöä, jolla on aktiivinen ja oma-aloitteinen työote, rohkeutta tarttua haastaviinkin työtehtäviin sekä priorisointikykyä oman työn suunnittelussa. Työ edellyttää matkustamista, mutta oman auton käyttö ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme Sinulle

Toimi on määräaikainen 31.12.2026 asti ja se täytetään 1.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in perusteella. Palkan perusosa on 4277,52 euroa / kk. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään (työavain UUD-03-2-24)(Siirryt toiseen palveluun) 12.8.2024 kello 15.00 mennessä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa 5.8.2024 alkaen:

Tiina Huotari

Ohjelmajohtaja

+358 400 418 029

Alue- ja rakennepolitiikan EU-rahoitus, Interreg-ohjelmien valvonta ja kansallinen vastinrahoitus

Uudenmaan liitto

Uudenmaan liitto on maakunnan strateginen suunnittelija, aluekehitystoimien yhteen sovittaja, maakuntakaavoittaja ja edunvalvoja. Rakennamme tulevaisuutta 1,8 miljoonan asukkaan metropolimaakunnassa. Liiton strategiset kärjet kohdistuvat ilmastotoimiin, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä työllisyyteen. Valtaosaa tehtävistämme ohjaavat aluekehittämislaki sekä maankäyttö- ja rakennuslaki. Meillä työskentelee yhteensä noin 90 asiantuntijaa Helsingissä ja Brysselissä.