Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Ilmoitus

Haemme maksatusasiantuntijaa

Uudenmaan liitto hakee maksatusasiantuntijaa 30.6.2024 saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Maksatusasiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on:

Edellytämme soveltuvaa toisen asteen tai korkeakoulututkintoa, kokemusta EU:n taloushallintotehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyvää MS Office -ohjelmien hallintaa. Työssään maksatusasiantuntija tarvitsee myös kykyä soveltaa EU:n alue- ja rakennepolitiikan säädöspohjaa.

Eduksi luetaan taloushallinnollinen (erityisesti laskentatoimen) osaaminen ja kokemus, rakennerahastojen taloushallinnon ja tietojärjestelmien hallinta, kokemus maksatushakemusten käsittelystä sekä hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle:

Tehtävä on määräaikainen 30.6.2024 asti ja se täytetään 1.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Tehtäväkohtainen palkka on n. 3 270-3 500 euroa lopullisesta tehtäväkuvasta riippuen. Viiden vuoden työkokemuksesta maksetaan 3 %:n lisä ja kymmenen vuoden työkokemuksesta 8 %:n lisä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:in perusteella. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 24.3.2023 klo 15.45 mennessä sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi(Siirryt toiseen palveluun) (työavain 506898).

Mikä Uudenmaan liitto?

Uudenmaan liitto vie elinvoimaista ja kilpailukykyistä Uuttamaata kohti Itämeren alueen kärkeä. Kokoamme kunnat ja muut alueen kehittäjät yhteistyöhön. Toimimme EAKR-rahoitusta koordinoivana maakunnan liittona Etelä-Suomen viiden maakunnan alueella sekä eräiden Interreg-ohjelmien valvojana ja kansallisen vastinrahoituksen myöntäjänä ja maksajana.

Uudenmaan liitto on osa maakuntahallintoa. Meillä työskentelee noin 80 asiantuntijaa Helsingissä ja Brysselissä. Rakennamme tulevaisuutta 1,7 miljoonan asukkaan metropolimaakunnassa.

Lisätietoja tehtävästä:

Tiina Huotari

Ohjelmajohtaja

+358 400 418 029

Alue- ja rakennepolitiikan EU-rahoitus, Interreg-ohjelmien valvonta ja kansallinen vastinrahoitus

Kaikki uutiset