Siirry sisältöön
Uutinen

Maakuntahallitus on koolla 13.6. ja maakuntavaltuusto 14.6.

Uudenmaan maakuntahallitus kokoontuu maanantaina 13. kesäkuuta. Euroopan komissiolle annetaan lausunto TEN-T-asetusuudistuksesta. Asetus määrittää Euroopan laajuisen liikenneverkon kehittämistä ja ohjaa Verkkojen Eurooppa -rahoitusta.

Lisäksi maakuntahallitus käy evästekeskustelun lausunnon antamisesta luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden uudelleen järjestämistä koskevaksi lainsäädännöksi.

Uudenmaan maakuntavaltuusto kokoontuu tiistaina 14. kesäkuuta. Valtuusto saa hyväksyttäväkseen Uudenmaan liiton toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 2021. Lisäksi käsittelyssä ovat muun muassa tarkastuslautakunnan arviointikertomus sekä liiton henkilöstökertomus 2021.

Valtuuston kokousta voi seurata Helsinki-kanavalla.

Puheenjohtajat:

Maakuntahallituksen puheenjohtaja Markku Markkula, markku.markkula@aalto.fi puh. 050 464 2455
Maakuntavaltuuston puheenjohtaja Pentti Arajärvi, pentti@arajarvi.fi, puh. 040 5820 300

Inka Tikkanen

Hallintojohtaja

+358 40 554 5538

Yleis-, talous- ja henkilöstöhallinnon johtaminen, päätöksenteon tuki, Uudenmaan liiton strategia

Palvelee myös ruotsiksi

Avainsanat: