Siirry sisältöön
Haku
Logo, jossa teksti Uudenmaan maakuntaparlamentti, Nylands landskapsparlament 3.-5.11.2022..

Maakuntaparlamentti, ykköstapahtumamme jälleen marraskuussa 2022

Uudenmaan Maakuntaparlamentissa 3.–5.11.2022 puhutaan jälleen Uudenmaan ykkösteemoista. Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo päättynyt.

Torstain 3.11. ohjelma kello 11–16 pidetään Eteläsatamassa Silja Symphonylla. Osa yleisöstä jatkaa risteilylle ja ohjelma jatkuu, kun laiva matkaa kohti Tukholmaa. Paluu Helsinkiin on lauantaina 5.11. kello 10.30.

Ensimmäisenä päivänä puhuttavat tutkimuksen, kehittämisen ja osaamisen teemat sekä työvoima-asiat. Päivän toisessa kokonaisuudessa kuulemme vihreän talouden ja Uudenmaan kiertotalouslaakson mahdollisuuksista. Aikaa on varattu myös keskustelulle.

Räppiryhmä Biolapset tulee herättelemään kuulijoita ilmastoräpillään. Satamaosuuden päätteeksi julkistamme Uudenmaan yrittäjäpalkinnon 2023 saajat eri sarjoissa. Palkinnot myönnetään tällä kertaa vihreästä ja digitaalisestä yrittäjyydestä.

Risteilyn kuluessa perehdytään Uudenmaan edunvalvontaan. Luvassa on katsaus tuoreeseen Alueiden väliset resurssivirrat -selvitykseen sekä maakuntajohtajan edunvalvontapohdintoja tuleva hallituskausi mielessään.

Maakuntaparlamentti on suosittu Uudenmaan vaikuttajafoorumi, joka on koonnut vuosittain satoja osallistujia ajankohtaisten teemojen pariin. Koronatilanteen vuoksi tapahtuma on ollut pari vuotta tauolla. Tällä kertaa olemme varanneet kiinnostavan ohjelman lisäksi aikaa myös mukaviin kohtaamisiin.

Jos kiinnostuksesi heräsi vasta nyt, voit vielä kysellä osallistumismahdollisuudesta Tiina Öhmanilta:

Tiina Öhman

Assistentti

+358 40 534 4519

Tapahtumajärjestelyt, Maakuntaparlamentti

Sivu päivitetty viimeksi: 28.9.2022