Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Uudenmaan maakuntaparlamentti, Nylands landskapsparlament.

Maakuntaparlamentti kutsuu jälleen lokakuun lopussa

Uudenmaan Maakuntaparlamentti on vaikuttajafoorumi, joka kokoaa vuosittain satoja osallistujia ajankohtaisten teemojen pariin. Se on vakiintunut alueen päättäjien ja asiantuntijoiden kohtaamispaikaksi. Seuraavan kerran Maakuntaparlamentti järjestetään 31.10.–1.11.2024. Julkaisemme ohjelman kesälomien jälkeen, ja ilmoittautuminen avautuu elokuun lopulla.

Luvassa on aiempaa keskustelevampi ohjelma. Puheenaiheet ovat ilmastotyö, TKI-satsaukset, työllisyystavoitteet, hyvinvointialueiden tulevaisuus sekä liikennekysymykset.

Ensimmäisen päivän tapahtumapaikka on Sokos Hotel Tripla hyvien yhteyksien äärellä. Ohjelma jatkuu Tallinnaan matkaavalla viihtyisällä Victoria-laivalla.

Viimeisin Maakuntaparlamentti oli koolla marraskuussa 2022, jolloin mukana oli noin 250 uusimaalaista vaikuttajaa.

Silloin puhuttivat tutkimuksen, kehittämisen ja osaamisen teemat sekä työvoima-asiat. Lisäksi kuultiin vihreän talouden ja Uudenmaan kiertotalouslaakson mahdollisuuksista ja perehdyttiin Uudenmaan edunvalvontaan. Puheiden lomassa räppiryhmä Biolapset herätteli kuulijoita ilmastoräpillään. Julkistimme myös Uudenmaan yrittäjäpalkinnon 2023 saajat.

Lisätietoja:

Johanna Juselius

Johtava asiantuntija

+358 50 372 7062

Kansallinen ja kansainvälinen edunvalvonta

Käytännön järjestelyt:

Tiina Öhman

Assistentti

+358 40 534 4519

Tapahtumajärjestelyt, Maakuntaparlamentti

Sivu päivitetty viimeksi: 13.6.2024