Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Ajankohtaista

Kategoriat:

Puhekupla, jossa teksti johtajarekryt. Uutinen

22.4.2024

Kaksi johtajavirkaa haussa 

Uudenmaan liitto hakee kahta huippujohtajaa. Odotamme 7.5. asti hakijoita aluekehittämisen ja aluesuunnittelun vastuualuejohtajien virkoihin. Ilmoitushaun lisäksi rekrytoinneissa käytetään suorahakua. Virat on tarkoitus täyttää elokuun alussa. 

Puhekupla, jossa teksti haemme aluekehittämisen johtajaa. Avoimet työpaikat

18.4.2024

Haemme aluekehittämisen johtajaa

Aluekehittämisen vastuualueen johtaja johtaa liiton aluekehittämistyötä, jolla edistetään maakunnan kehitystä, tuodaan lisäarvoa liiton jäsenkunnille ja sidosryhmille näiden tarpeista lähtevällä kumppanuudella sekä vahvistetaan Uudenmaan merkitystä kansainvälisenä toimijana. Johtaja myös edistää maakunnan liiton asemaa uudistuvassa aluehallinnossa ja vaikuttaa Uudenmaan kehitykseen liittyviin valtion päätöksiin. 

Haemme aluesuunnittelun johtajaa. Avoimet työpaikat

18.4.2024

Haemme aluesuunnittelun johtajaa 

Aluesuunnittelun vastuualueen johtaja johtaa maakunnan alueiden käytön suunnittelutyötä Uudenmaan kilpailukyvyn vahvistamiseksi, alue- ja yhdyskuntarakenteen eheyttämiseksi, maankäytön ja liikenteen yhteensovittamiseksi sekä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja siihen sopeutumiseksi.

Ihmisiä kokoushuoneessa. Uutinen

18.4.2024

Palvelu- ja toimitilaverkko­uudistuksen Uudenmaan projektiryhmän työ käyntiin

Valtion palvelu- ja toimitilaverkkouudistuksen Uudenmaan projekti pyörähti käyntiin aloituskokouksella 18. huhtikuuta Uudenmaan liitossa. Uudistuksen tavoitteena on luoda yksi yhteinen valtionhallinnon ja kuntien asiakaspalveluverkko vuoteen 2030 mennessä. Alueellisen projektiryhmän puheenjohtajana toimii maakuntajohtaja Tuija Telén.

Uutinen

15.4.2024

Maakuntahallituksen päätökset 15.4.: Johtajavirat hakuun

Uudenmaan maakuntahallitus vieraili maanantaina 15. huhtikuuta KUUMA-alueella ja piti kokouksensa Mäntsälässä. Maakuntahallitus päätti, että Uudenmaan liiton aluekehittämisen ja aluesuunnittelun johtajavirat julistetaan hakuun. Hallitus nimesi valintaryhmät valmistelemaan virkojen täyttämistä.

Rahoitushaku avoinna 26.3.-29.4. Uutinen

26.3.2024

AKKE-rahoitushaku avoinna pienimuotoisille selvityshankkeille

Kestävän kasvun ja elinvoiman AKKE-rahoitushaun pienimuotoisille uusimaalaisille selvityshankkeille on avoinna. Tuen määrä hanketta kohti on 20 000–50 000 euroa, ja hankkeen kesto voi olla enintään tämän vuoden loppuun. Rahoituksen haku päättyy 29. huhtikuuta.

Uutinen

25.3.2024

Maakuntahallituksen päätökset 25.3.

Uudenmaan maakuntahallitus kokoontui maanantaina 25. maaliskuuta. Maakuntahallitus hyväksyi Uudenmaan liiton edunvalvonnan toimintasuunnitelman ja päätti AKKE-rahoitushaun avaamisesta pienimuotoisille selvityshankkeille. Lisäksi hyväksyttiin liiton toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2023.

Blogi

22.3.2024

Miten matka kohti hiilineutraaliutta sujuu – On välitilinpäätöksen aika 

Uudellamaalla on kunnianhimoinen tavoite olla hiilineutraali maakunta vuonna 2030. Parhaillaan tehdään ilmastotyön "välitilinpäätöstä" eli selvitetään, mitä on jo tehty ja mitä on vielä tehtävä tavoitteen saavuttamiseksi. Ilmastotyön tilannekuvassa vedetään yhteen jo käytössä olevat ja suunnitellut ilmastotoimet sekä tunnistetaan uusia haasteita ja mahdollisesti tarvittavia lisätoimia, kertoo johtava ilmastoasiantuntija Pia Tynys.

Brussels Declaration of European mayors. A European urban policy fit for the future. Uutinen

22.3.2024

Uudenmaan liitto mukaan Euroopan kaupunkipolitiikan julistukseen

Maakuntajohtaja Tuija Telén on allekirjoittanut Uudenmaan liiton puolesta Euroopan kaupunkien ja alueiden julistuksen kaupunkipolitiikan vahvistamiseksi. Julistuksessa esitetään konkreettisia suosituksia vaikuttavan ja kunnianhimoisen EU:n kaupunkipolitiikan rakentamiseen.

Oranssi tausta, jonka keskellä ympyrä. Ympyrän päällä valkoinen vino palkki, jossa lukee Tulevaisuustutka. Uutinen

21.3.2024

Kulttuurin tulevaisuus kunnissa aiheena Tulevaisuustutkassa 11.4.

Kulttuurin tulevaisuudesta kunnissa keskustellaan Tulevaisuustutka-webinaarissa torstaina 11. huhtikuuta klo 8.15–9.15. Parhaillaan työn alla on kulttuuripoliittinen selonteko, jossa tuotetaan kunnianhimoinen tulevaisuuskuva. Tulevaisuustutkassa tarkastellaan, mitä tämä tarkoittaa Uudenmaan kuntien ja koko maakunnan näkökulmasta ja mitä tarvitsemme voidaksemme edistää kulttuuria ja luovia aloja.