Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Ajankohtaista

Kategoriat:

Käsi sekä piirrettyjä keltaisia idealamppuja. Uutinen

20.9.2023

Uusimaa panostaa EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön.

Tulevaisuuden työmarkkinat - Yhteistyö onnistumisen ytimessä 14.11.2023. Helsinki, Pasilan virastokeskus. EU-lippulogo ja teksti Euroopan unionin osarahoittama. ELY-keskuksen ja Uudenmaan liiton logot. Uutinen

20.9.2023

Tervetuloa keskustelemaan yhteistyöstä TE-palvelujen uudistuksessa 14.11.

Tiistaina 14.11.2023 klo 13–16 Uudenmaan toimijat pääsevät käymään vuoropuhelua yhteistyön paikoista Tulevaisuuden työmarkkinat – Yhteistyö on onnistumisen ytimessä -tilaisuudessa. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä toimijoiden kertomia esimerkkejä ekosysteemisestä työskentelystä.

Uutinen

18.9.2023

Maakuntahallituksen päätökset 18.9.

Uudenmaan maakuntahallitus kokoontui maanantaina 18. syyskuuta. Loviisan kaupungille annettiin lausunto Valkon ja sen lähialueiden osayleiskaavaehdotuksesta. Lisäksi esityslistalla oli muun muassa evästyskeskustelun jatkaminen tulevan maakuntajohtajan johtajasopimuksesta.

Uutinen

12.9.2023

Maakuntavaltuuston päätökset 12.9.

Uudenmaan maakuntavaltuusto kokoontui tiistaina 12. syyskuuta Helsingin kaupungin valtuustosalissa. Valtuusto valitsi uuden maakuntajohtajan. Valituksi tuli Tuija Telén. Lisäksi käsittelyssä oli vastuuvapauden myöntäminen maakuntahallitukselle ja sen puheenjohtajalle vuoden 2022 tilikaudelta.

Tuija Telén lähikuvassa. Uutinen

12.9.2023

Maakuntavaltuusto valitsi maa­kunta­johtajaksi Tuija Telénin

Uudenmaan maakuntavaltuusto on valinnut uudeksi maakuntajohtajaksi diplomi-insinööri Tuija Telénin. Hän siirtyy maakuntajohtajan virkaan Karkkilan kaupunginjohtajan tehtävästä. Maakuntavaltuusto äänesti maakuntajohtajan valinnasta suljetuin lipuin kokouksessaan tiistaina 12. syyskuuta.