Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Ajankohtaista

Kategoriat:

Uutinen

27.3.2023

Maakuntahallitus 27.3.: Korkeimman hallinto-oikeuden päätös Uusimaa-kaavasta

Kokouksessa oli tiedoksi merkittävänä ja maakuntavaltuustolle tiedoksi annettavana korkeimman hallinto-oikeuden lopullinen päätös Uusimaa-kaavasta 2050. Kaavakokonaisuuteen kuuluvat Helsingin seudun, Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan vaihemaakuntakaavat saivat päätöksellä lainvoiman. Lisäksi maakuntahallitus hyväksyi muun muassa Uudenmaan liiton toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 2022.

Kolme erilaista taloa, yksi taloista takana kallion päällä. Artikkeli

27.3.2023

Kuntien tulee tehdä ilmasto­suunnitelmat – Avustus­haku aukeaa huhtikuussa

Kaikille Suomen kunnille tulee laatia ilmastosuunnitelma, joka ohjaa kunnan toimintaa ilmastollisesti kestävään suuntaan. Siirtymäaika on pitkä ja olemassa olevat suunnitelmat huomioidaan, mutta lakimuutos antaa hienon mahdollisuuden terävöittää kunnan ilmastotyötä ja resursoida sitä pitkäjänteisesti.

Avoimet työpaikat

22.3.2023

Haemme Helsinki EU Officelle johtajaa

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työn kansainvälisellä näköalapaikalla. Tehtävä on vakituinen ja sijoittuu Helsinki EU Officen toimistoon Brysseliin.

Rakenteilla olevia kerrostaloja ja nosturi, etualalla merta, kallioita ja puita. Uusimaa-kaava 2050 -logo. Uutinen

13.3.2023

Korkein hallinto-oikeus antoi lopulliset päätöksensä Uusimaa-kaavasta

Korkein hallinto-oikeus on antanut 13.3.2023 päätöksensä Uusimaa-kaava 2050 -kokonaisuuteen kohdistuneista valituksista. Näiden päätösten myötä kaavakokonaisuuteen kuuluvat Helsingin seudun, Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan vaihemaakuntakaavat ovat saaneet lainvoiman. Päätöksistä ei voi enää valittaa.