Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Tapahtumat

Kategoriat:

Kolme erilaista taloa, yksi taloista takana kallion päällä. Artikkeli

27.3.2023

Kuntien tulee tehdä ilmasto­suunnitelmat – Avustus­haku aukeaa huhtikuussa

Kaikille Suomen kunnille tulee laatia ilmastosuunnitelma, joka ohjaa kunnan toimintaa ilmastollisesti kestävään suuntaan. Siirtymäaika on pitkä ja olemassa olevat suunnitelmat huomioidaan, mutta lakimuutos antaa hienon mahdollisuuden terävöittää kunnan ilmastotyötä ja resursoida sitä pitkäjänteisesti.

Kaupunkimaisema, jossa esimerkiksi korkeita rakennuksia, laivoja ja lentokoneita. Uutinen

21.12.2022

Minne menet metropoli? Tervetuloa MetropoliAreenaan Triplaan 31.1.

Tervetuloa tiistaina 31.1. klo 15.00–17.00 mukaan suureen seudulliseen MetropoliAreenaan kuuntelemaan kiinnostavia puheenvuoroja metropolipolitiikasta ja ottamaan kantaa. Ei anneta hyvinvoinnin valua metropolista pois, vaan tehdään kestävää tulevaisuutta yhdessä. Tapahtuma järjestetään Triplassa Helsingin Pasilassa.

Uutinen

15.12.2022

Uusimaa-viikko on tauolla vuonna 2023

Uudenmaan liitto on koordinoinut Uusimaa-viikkoa vuodesta 2012 lähtien. Kulttuuriasiantuntijamme jäädessä eläkkeelle myös keväinen tapahtumakimara jää tauolle ja sen tulevaisuutta pohditaan.

Artikkeli

9.12.2022

Scandria Alliance -verkoston puheenjohtajisto kokoontui Oslossa

Suomesta Skandinavian läpi Välimerelle ulottuvan liikennekäytävän yhteistyöverkosto Scandria Alliancen puheenjohtajisto oli 6.12. koolla Oslossa ja osallistui rajat ylittävän rahtiliikenteen konferenssiin ”European transport 2030, greener and smarter?”. Maakuntajohtaja Ossi Savolainen toimii verkoston varapuheenjohtajana.