Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Tapahtumat

Kategoriat:

Oranssi tausta, jonka keskellä ympyrä. Ympyrän päällä valkoinen vino palkki, jossa lukee Tulevaisuustutka. Uutinen

21.3.2024

Kulttuurin tulevaisuus kunnissa aiheena Tulevaisuustutkassa 11.4.

Kulttuurin tulevaisuudesta kunnissa keskustellaan Tulevaisuustutka-webinaarissa torstaina 11. huhtikuuta klo 8.15–9.15. Parhaillaan työn alla on kulttuuripoliittinen selonteko, jossa tuotetaan kunnianhimoinen tulevaisuuskuva. Tulevaisuustutkassa tarkastellaan, mitä tämä tarkoittaa Uudenmaan kuntien ja koko maakunnan näkökulmasta ja mitä tarvitsemme voidaksemme edistää kulttuuria ja luovia aloja.

Brysseliläisiä nähtävyyksiä, kuten Manneken Pis ja Grand-Placen torni, herätyskello ja ihmisiä istumassa tuoleilla, puhumassa ja pohtimassa. WCEF-tapahtuman logo, jossa lukee World circular economy forum 2024. Uutinen

21.3.2024

Suomalaiset kiertotalousratkaisut esillä Maailman kiertotalousfoorumissa

Kiertotalouden edelläkävijämaa Suomi on näyttävästi mukana huhtikuun puolivälissä järjestettävässä Maailman kiertotalousfoorumissa. Suomi tuo foorumissa esille uusia kiertotalousinnovaatioita ja yhteistyömalleja. Myös Uudenmaan kiertotalouslaakso on mukana kiertotalouden superviikolla.

Neljä henkilöä istuu sohvalla. Artikkeli

29.2.2024

Yhteistyö on Uudenmaan TKI-toiminnan menestyksen avain

Uudenmaan tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan (TKI) vahvistaminen ja kasvattaminen oli aiheena Tulevaisuustutka-webinaarissa 29. helmikuuta. Tilaisuudessa keskusteltiin elementeistä ja toimenpiteistä maailmanluokan innovaatiokeskittymän luomiseksi Uudellemaalle.

Uudenmaan kartan ääriviivat ja oransseja kuvituksia taloista, junista, puista, aurinkopaneeleista, sähköautoista. Uutinen

15.1.2024

Kohti Euroopan kansainvälisintä, kestävintä ja innovatiivisinta aluetta – Tervetuloa Uudenmaan EU-tasoisen TKI-toiminnan tiekartan julkistuswebinaariin 6.2.

Uudenmaan liitto on yhdessä Spinversen ja MDI:n kanssa selvittänyt, miten EU-tasoista tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) voidaan vahvistaa. Webinaarissa tiistaina 6. helmikuuta klo 13.00–14.30 julkistetaan Uudenmaan EU-tasoisen TKI-toiminnan tiekartta, esitellään sen päänostot ja keskustellaan Uudenmaan toimijoiden roolista alueellisen TKI-toiminnan tukemisessa.

Oranssi tausta, jonka keskellä ympyrä. Ympyrän päällä valkoinen vino palkki, jossa lukee Tulevaisuustutka. Artikkeli

9.11.2023

Kotoutumisessa erityisen tärkeää on huomioida yksilön tarpeet

Kotoutumisen onnistuminen on Uudenmaan kannalta kohtalonkysymys. Maahanmuuttajien on löydettävä paikkansa yhteiskunnassa ja lähiyhteisössä. Tarvitaan työtä, työyhteisön tukea, kielikoulutusta sekä yhteenkuuluvuutta yhteisön ja paikkakunnan kanssa. Tulevaisuustutka-webinaarissa torstaina 9. marraskuuta keskusteltiin siitä, mitä tarvitaan siihen, että asiat sujuvat hyvin kaikkien kannalta.

Tulevaisuuden työmarkkinat - Yhteistyö onnistumisen ytimessä 14.11.2023. EU-lippulogo ja teksti Euroopan unionin osarahoittama. Uutinen

24.10.2023

Tervetuloa keskustelemaan yhteistyöstä TE-palvelujen uudistuksessa 14.11.

Tiistaina 14.11.2023 klo 13–16 Uudenmaan toimijat pääsevät käymään vuoropuhelua yhteistyön paikoista Tulevaisuuden työmarkkinat – Yhteistyö on onnistumisen ytimessä -tilaisuudessa. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja sekä toimijoiden kertomia esimerkkejä ekosysteemisestä työskentelystä.

Artikkeli

8.9.2023

Tervetuloa osastollemme Kuntamarkkinoille 13.–14.9.

Uudenmaan liitto on omalla osastollaan mukana 30 vuotta täyttävillä Kuntamarkkinoilla. Tervetuloa piipahtamaan Kuntatalon 3. kerrokseen osastolle 3S39 keskiviikkona 13.9. kello 9–16 ja torstaina 14.9. kello 9–15. Esittelyteemamme ovat Kiertotalouslaakso, maakuntakaava, liikennesuunnittelu ja TE-palvelujen uudistus.