Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Uutinen

Haastateltavat johtajavirkoihin valittu

Puhekupla, jossa teksti johtajarekryt.

Uudenmaan liiton johtajavirkojen täyttämistä valmisteleva valintaryhmä on nimennyt haastatteluihin etenevät hakijat. Aluekehittämisen vastuualueen johtajan virkaan haastatellaan Outi Ervasti, Anne Karjalainen, Eero Venäläinen, Kimmo Viljamaa ja Elina Ylikoski. Aluesuunnittelun vastuualueen johtajan virkaan haastatellaan Niina Ahlfors, Ilona Mansikka ja Mari Siivola.

Venäläinen ja Ervasti tulevat Uudenmaan liitosta, Venäläinen toimii vt. aluekehittämisen vastuualueen johtajana ja Ervasti kehittämispäällikkönä. Karjalainen on talousjohtaja JHL ry:ssä, Viljamaa toimii Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja ja Ylikoski kehitysjohtajana Diakonia-ammattikorkeakoulussa.

Mansikka on Uudenmaan liiton kaavoituspäällikkö. Ahlfors työskentelee Päijät-Hämeen liitossa aluesuunnittelujohtajana ja Siivola Vantaan kaupungin yleiskaavapäällikkönä.

Maakuntavaltuuston ja -hallituksen jäsenistä koostuva valintaryhmä käy haastattelut maanantaina 13. toukokuuta sekä perjantaina 17. toukokuuta. Soveltuvuusarviointiin jatkavien testit ovat viikolla 21.

– Kaikki haastateltavat täyttävät hyvin virkoja varten asetetut pätevyysvaatimukset ja vakuuttivat meidät hakemuksillaan. Tulevissa haastatteluissa syvennymme tarkemmin hakijoiden ominaisuuksiin ja osaamiseen, kertoo valintaryhmän puheenjohtaja Markku Markkula.

Tavoitteena on, että maakuntahallitus valitsee uudet johtajat kokouksessaan 10. kesäkuuta, ja että johtajat pääsisivät aloittamaan tehtävissään elokuun alussa.

Johtajavirkojen hakuaika päättyi 7. toukokuuta. Aluekehittämisen vastuualueen johtajan virkaa haki 29 henkilöä ja aluesuunnittelun vastuualueen johtajan virkaa 11 henkilöä.

Virat avautuivat hakuun eläköitymisten ja niitä seuranneiden väliaikaisten virkajärjestelyjen jälkeen.

Valintaryhmän jäsenet puolueittain:

Lisätietoja:

Markku Markkula

Maakuntahallituksen puheenjohtaja

+358 50 464 2455

Tuija Telén

Maakuntajohtaja

+358 40 801 6009

Liiton toiminnan, talouden ja hallinnon johtaminen, asioiden valmistelu maakuntahallituksen päätettäväksi.

Palvelee myös ruotsiksi

Tapaamisvaraukset: assistentti Hanne Koljonen, puh. +358 40 552 3152

Avainsanat:

Päätöksenteko