Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Uutinen

Uudenmaan kierto­talous­laakso mukana kierto­talouden super­viikolla – Tapaa kansain­välisiä sijoittajia ja tutustu skaalau­tuviin ratkaisuihin

Logot: WCEF, Uudenmaan kiertotalouslaakso.

Sitran järjestämä Maailman kiertotalousfoorumi (World Circular Economy Forum, WCEF) tuo alan kansainvälisiä ammattilaisia ja sijoittajia Helsinkiin 29.5–2.6.2023. Uudenmaan kiertotalouslaakso on mukana järjestämässä useampaa tapahtumaa superviikon aikana.

Virallinen kahden päivän pituinen kiertotalousfoorumi on kutsuvierastapahtuma, jota kuka tahansa voi seurata verkossa. Päätapahtuman lisäksi järjestetään monia kaikille avoimia kiihdyttämösessioita.

– Kannustamme Uudenmaan yrityksiä ilmoittautumaan mukaan maanantaina 29.5. Arabianrannassa järjestettävään Investing in Circularity and Sustainability -tapahtumaan. Siellä on yritysten mahdollisuus tavata kansainvälisiä sijoittajia sekä tuoda omaa osaamista esiin, toteaa Uudenmaan kiertotalouslaakson asiantuntija Pipsa Salolammi.

Torstaina 1.6. luvassa on viihdyttävä ilta käytännön kiertotalousratkaisujen parissa Helsingissä Kalasatama-Teurastamo-akselilla, jonne voi ilmoittautua mukaan.

Uudenmaan kiertotalouslaakso on mukana virallisessa foorumissa messuosastollaan.

– Toivotamme erityisesti kaikki kiertotaloushankkeet ja yritykset tervetulleiksi tervehtimään meitä messuosastollemme ja kartoittamaan yhteistä toimintaa, Salolammi sanoo.

Lisätietoja:

Pipsa Salolammi

Asiantuntija

+358 40 592 7554

Uudenmaan kiertotalouslaakso, yhteiskuntasuhteet

Palvelee myös ruotsiksi

Simo Karetie

Projektipäällikkö

+358 40 837 5431

Uudenmaan kiertotalouslaakso