Siirry sisältöön
Haku

Hankkeet

Kategoriat:

Yleisöä ja lava konsertissa Allas Sea Poolilla Helsingissä. Korkealta otettu kuva yleisöstä ja taustalla näkyy SkyWheel Helsinki, Katajanokan rakennuksia ja meri. Taustalla myös sateenkaari. Uutinen

15.6.2022

Ilmasto- ja kiertotalousasioihin vauhtia luovilla aloilla

Luovat alat ovat vahvasti mukana edesauttamassa ilmastonmuutoksen hillintää ja etsimässä tapoja lisätä kiertotaloutta. Luovien alojen ekologisen kestävyysmurroksen toimenpideohjelmaa aletaan työstämään Uudenmaan liiton hallinnoimassa hankkeessa, joka alkaa elokuussa.

seminaaarin osallistujia Uutinen

29.4.2022

Oppia verkostotyöstä ja käytäntöjä osaamisen jakamiseen

Maakuntien liittojen työntekijöitä eri puolilta Suomea kokoontui 28.4. Tampereelle ja etäyhteyksien äärelle Maakuntien liitot yhdessä oppien ja kehittyen -hankkeen seminaariin, jossa perehdyttiin verkostotyöhön ja osaamisen jakamiseen sekä saatiin vinkkejä kuormituksen vähentämiseen aivotyössä.

Mustavalkoinen lähikuva hymyilevästä Anne Lahdesta. Hänellä on tummat lyhyehköt hiukset ja silmälasit. Kuvassa vihreä pallo, jossa teksti EER 2022 Uusimaa. Blogi

16.3.2022

Mikrokurssit kasvattavat yrittäjien osaamista

Euroopan yrittäjyysaluevuonna 2022 Uudellamaalla innostetaan yrittäjiä kestävään uusiutumiseen ja digitalisaatioon. Osana teemavuotta Laurea-ammattikorkeakoulu pilotoi maksuttomia mikrokursseja Uudenmaan pk-yrittäjille, kirjoittaa Anne Lahti blogikirjoituksessaan.