Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku
Uutinen

Uusimaa-viikko esitteli ympäristöviisasta maakuntaa

Yhdeksän kuvaa Uusimaa-viikon tapahtumista. Kuvissa on ihmisiä sisällä ja ulkona, tehtaassa, istumassa yleisössä ja nuotion äärellä...

Uusimaa-viikkoa päästiin viettämään kahden vuoden tauon jälkeen kasvokkain järjestettävissä tapahtumissa. Viikon kymmenet tapahtumat kutsuivat tutustumaan ympäristöviisaaseen maakuntaamme 9.–13. toukokuuta. Kiitos järjestäjille ja osallistujille – te teitte viikon!

Korona-aika on tuonut hyvänä käytäntönä sen, että osaan tapahtumista pystyi osallistumaan myös etänä. Tapahtumien tunnelmiin pääset kuvat.fi-palvelussa(Siirryt toiseen palveluun).

– Viikko oli huippu! Viikon aikana on punottu kumppanuuksia sekä koettu elämyksiä ja tunteiden kirjoa, hehkutti erityisasiantuntija Tarja Haili.

Fokus Uusimaa -keskustelusarjassa syvennyttiin uusimaalaiseen identiteettiin ja voimavaroihin sekä ympäristöviisaan Uudenmaan teemoihin. Luontopalvelujohtaja Henrik Jansson sai vieraakseen eri alojen asiantuntijoita ja tuttuja uusimaalaisia. Fokus Uusimaa -keskustelut löytyvät Uudenmaan liiton Youtube-kanavalta(Siirryt toiseen palveluun).

Uudenmaan liitto oli koonnut tapahtumakimaran yhdessä kuntien, oppilaitosten ja monien muiden alueen toimijoiden kanssa. Viikon päätapahtumista vastasivat Eurooppalainen Suomi ry, Taikusydän – Uudenmaan alueverkosto, Lapinlahden Lähde, Sappi Kirkniemen paperitehdas ja Uusimaa – Euroopan yrittäjyysaluevuosi.

Uusimaa-viikko on järjestetty vuodesta 2012 lähtien Uudenmaan liiton koordinoimana. Uusimaalaisten omaa tapahtumaviikkoa vietetään toukokuun alussa.

Avainsanat:

IlmastoTapahtumat