Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Päätöksenteko

Kategoriat:

Uutinen

12.6.2023

Maakuntahallituksen päätökset 12.6.: Maakuntajohtajan rekrytointiprosessi

Maakuntahallitus kävi evästekeskustelun maakuntajohtajan rekrytointiprosessista ja päätti muuttaa asiakohdan päätösesitystä sekä tavoitteellisen rekrytointiprosessin aikataulua. Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman (AKKE) määrärahasta päätettiin myöntää rahoitusta viidelle hankkeelle. Sipoon Pohjois-Paippisten osayleiskaavaehdotuksesta annettiin lausunto.

Uutinen

8.6.2023

Maakuntahallituksen kokouspäätökset 8.6.

Uudenmaan maakuntahallituksen 5. kesäkuuta aloitetun ylimääräisen kokouksen jatko pidettiin 8. kesäkuuta. Käsiteltävänä oli erillisselvitys liiton markkinoinnista, viestinnästä, edunvalvonnasta ja edustamisesta sekä näitä koskevista hankinnoista.

Uutinen

5.6.2023

Maakuntahallituksen kokouspäätökset 5.6.

Uudenmaan maakuntahallitus piti ylimääräisen kokouksen maanantaina 5. kesäkuuta. Käsiteltävänä oli erillisselvitys liiton markkinoinnista, viestinnästä, edunvalvonnasta ja edustamisesta sekä näitä koskevista hankinnoista. Jatkokokous pidetään torstaina 8. kesäkuuta.

Uutinen

15.5.2023

Maakuntahallituksen päätökset 15.5.

Uudenmaan maakuntahallitus kokoontui maanantaina 15. toukokuuta. Maakuntahallitus päätti esittää maakuntavaltuustolle, että se myöntää maakuntajohtaja Ossi Savolaiselle eron maakuntajohtajan virasta 1.10.2024 alkaen eläköitymisen vuoksi.

Uutinen

27.3.2023

Maakuntahallitus 27.3.: Korkeimman hallinto-oikeuden päätös Uusimaa-kaavasta

Kokouksessa oli tiedoksi merkittävänä ja maakuntavaltuustolle tiedoksi annettavana korkeimman hallinto-oikeuden lopullinen päätös Uusimaa-kaavasta 2050. Kaavakokonaisuuteen kuuluvat Helsingin seudun, Länsi-Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan vaihemaakuntakaavat saivat päätöksellä lainvoiman. Lisäksi maakuntahallitus hyväksyi muun muassa Uudenmaan liiton toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen 2022.