Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Päätöksenteko

Kategoriat:

Maakuntajohtajan rekrytointi. Uutinen

25.8.2023

Oker-Blom, Pautola-Mol, Telén etenevät maakuntajohtajan valintaprosessissa

Uudenmaan maakuntajohtajan rekrytointia valmisteleva maakuntavaltuuston ja -hallituksen jäsenistä koostuva ryhmä on päättänyt, että soveltuvuusarviointien jälkeen kaikki kolme kärkihakijaa jatkaa maakuntahallituksen haastatteluihin ja valtuuston kuultavaksi. Kärkikolmikko on Jan D. Oker-Blom, Niina Pautola-Mol ja Tuija Telén.

Maakuntajohtajan rekrytointi. Uutinen

15.8.2023

Haastattelut maakuntajohtajan virkaan käynnissä

Uudenmaan maakuntajohtajan rekrytointia valmisteleva maakuntavaltuuston ja -hallituksen jäsenistä koostuva ryhmä on valinnut haastatteluihin seuraavat virkaa hakeneet: Jan D. Oker-Blom, Niina Pautola-Mol ja Tuija Telén.

Ilmoitus

28.6.2023

Maakuntavaltuuston kokouksen 13.6.2023 pöytäkirja on julkaistu

Uudenmaan maakuntavaltuusto kokoontui 13. kesäkuuta. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Kuntien ja kuntalaisten katsotaan saaneen tiedon maakuntavaltuuston päätöksistä seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on julkaistu.

Maakuntavaltuuston kokous 13.6.2023 Uutinen

13.6.2023

Maakuntavaltuuston päätökset 13.6.

Uudenmaan maakuntavaltuusto kokoontui tiistaina 13. kesäkuuta Helsingin kaupungin valtuustosalissa. Käsittelyssä oli Uudenmaan liiton toimintakertomus ja tilinpäätös 2022, tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2022 ja eron myöntäminen Ossi Savolaiselle maakuntajohtajan virasta eläkkeelle siirtymisen vuoksi.