Siirry sisältöön
Haku

Ajankohtaista

Kategoriat:

Mustia ja oranssi kyniä, vieressä lehtiö. Artikkeli

23.6.2021

Asukaskyselyiden tuloksista suuntaviivoja ilmastotyöhön

Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Vantaalla on toteutettu asukaskyselyitä ilmastotyön tavoitteiden määrittelyä ja seurantaa varten. Tässä uutisessa kyselyiden tekijät kertovat, miten saada erilaisia näkökulmia asukkailta ilmastotyöhön ja miten he ovat hyödyntämässä kyselyistä saatua tietoa.

Pieni liitutaulu, jonka päällä lamppu. Uutinen

23.6.2021

Kevään EAKR-haussa eteläsuomalaisille hankkeille 26,8 miljoonaa euroa

Maaliskuun lopussa päättyneen Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoitushaun päätökset ovat Etelä-Suomen maakunnissa loppusuoralla. Myönteisen rahoituspäätöksen on saamassa lähes 80 hanketta. Rahoitusta esitetään myönnettäväksi yhteensä noin 26,8 miljoonaa euroa.

Uusi kerrostaloalue Jätkäsaaressa, etualalla rakennustyömaata. Blogi

18.6.2021

Innolla mukana MAL-työssä

Uusi maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnittelukierros eli MAL 2023 on käynnistynyt laajassa yhteistyössä Helsingin seudulla. Myös Uudenmaan liitto on mukana työssä seudullisen maankäytön suunnittelun asiantuntijana, kirjoittavat Mariikka Manninen ja Ilona Mansikka.

Keväinen puisto, taustalla taloja. Aikuinen kävelee ja lapsi pyöräilee. Uutinen

18.6.2021

Uusimaa kasvaa, monikulttuuristuu ja ikääntyy tulevaisuudessa

Uudenmaan tuoreet väestö- ja työpaikkaprojektiot kurkistavat vuoteen 2060 antaen kunnille eväitä maankäytön ja liikenteen pitkäjänteiseen suunnitteluun. Maakunnan kasvu on viimeisen vuosikymmenen aikana suuntautunut vahvasti pääkaupunkiseudulle. …