Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Rahoitus

Kategoriat:

Rahoitushaku avoinna 26.3.-29.4. Uutinen

26.3.2024

AKKE-rahoitushaku avoinna pienimuotoisille selvityshankkeille

Kestävän kasvun ja elinvoiman AKKE-rahoitushaun pienimuotoisille uusimaalaisille selvityshankkeille on avoinna. Tuen määrä hanketta kohti on 20 000–50 000 euroa, ja hankkeen kesto voi olla enintään tämän vuoden loppuun. Rahoituksen haku päättyy 29. huhtikuuta.

Sinisellä pohjalla piiroskuvia, esimerkiksi idealamppua pitelevä käsi, kerrostalo ja puita. Uutinen

7.2.2024

Matkailun uudistuminen yksi EAKR-haun painotuksista Uudellamaalla

Suomen maakunnassa. Tällä hakukierroksella Uudellamaalla teemoina painottuvat erityisesti matkailualojen ja yritysten uudistuminen, vihreä siirtymä sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan kiihdyttäminen. Rahoitusta on jaossa 7,5 miljoonaa euroa.

Uutinen

18.1.2024

Syksyn EAKR-hausta rahoitusta 13 Uudenmaan hankkeelle

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) Etelä-Suomen rahoitushaussa oli syksyllä 2023 Uudeltamaalta mukana 30 hanketta. Maakunnan yhteistyöryhmä ja sen sihteeristö esittävät rahoitusta kolmelletoista hankkeelle, joista neljä on usean maakunnan alueella toteutettavia. Hankkeille esitetään myönnettäväksi lähes 4,5 miljoonaa euroa.

Sinisellä pohjalla piiroskuvia, esimerkiksi idealamppua pitelevä käsi, kerrostalo ja puita. Uutinen

18.1.2024

Haku Euroopan aluekehitysrahastosta avautuu 30.1. – Osallistu Teams-infoihin

Uudenmaan liitto avaa tammikuun lopussa Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) rahoitushaun viidessä Etelä-Suomen maakunnassa. Mukana ovat Hämeen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen maakunnat. Haku on avoinna 30.1.–1.3.2024, ja ensimmäinen hakuinfo on avautumispäivänä.

Kalliota, kaksi mäntyä ja aava meri. Uutinen

17.1.2024

Itämeren alueen Interreg-ohjelman rahoitushaku on avoinna

EU:n Itämeren alueen Interreg-ohjelma (Interreg Baltic Sea Region, BSR) avasi rahoitushaun 17. tammikuuta 2024. Käynnistyneen haun teemat ovat Innovatiiviset yhteisöt ja Ilmastoneutraalit yhteisöt. Itämeriohjelman EU-rahoitus on tarkoitettu julkisten ja yksityisten organisaatioiden hankkeille, joissa ratkotaan yhteistyössä Itämeren alueen haasteita.

Kohti hiilineutraalia Suomea - Etelä-Suomen aluetilaisuus 4.12.2023 Uutinen

17.11.2023

Kohti hiilineutraalia Suomea, Etelä-Suomen aluetilaisuus 4.12.

Miten vihreän siirtymän tavoitteet muutetaan vaikuttaviksi hankkeiksi? Valtakunnallinen vihreän siirtymän teemakokonaisuuden koordinaatiohanke kutsuu hanketoteuttajia verkostoitumaan ja ideoimaan Kohti hiilineutraalia Suomea -aluetilaisuuteen maanantaina 4. joulukuuta kello 13–17.

Sinisellä pohjalla piiroskuvia, esimerkiksi idealamppua pitelevä käsi, kerrostalo ja puita. Uutinen

21.8.2023

EAKR-rahoitushaku avoinna viidessä Etelä-Suomen maakunnassa

Uudenmaan liitto avasi 28. elokuuta rahoitushaun Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) Hämeen, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen maakunnissa. Samana päivän järjestettiin hakuinfo verkossa. Haku päättyy 29. syyskuuta.

Uutinen

16.6.2023

Myönteinen AKKE-rahoituspäätös 13 hankkeelle

Maakuntahallitus päätti myöntää viidelle hankkeelle rahoitusta Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman määrärahasta (AKKE). Maakuntajohtaja on myöntänyt päätöksellään rahoituksen kahdeksalle pienemmälle hankkeelle. Kaikkiaan saimme tammi–maalisuussa avoinna olleeseen rahoitushakuun 43 hakemusta.

Sinisellä pohjalla käsi, joka pitelee idealamppua sekä teksti Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027. EU-lippulogo ja teksti Euroopan unionin osarahoittama. Uutinen

17.4.2023

Uudeltamaalta 12 hanketta saamassa EAKR-rahoitusta

Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) Etelä-Suomen rahoitushakuun saatiin Uudeltamaalta kolmekymmentä hankehakemusta. Näistä Uudenmaan maakunnan yhteistyöryhmä ja sen sihteeristö esittävät rahoitettavaksi kahtatoista hanketta.

Interreg Central Baltic Programme - Co-funded by the European Union. Contact Point Finland. Karttakuva Itämeren alueesta sekä kallioinen merimaisema. Uutinen

20.2.2023

Central Baltic -ohjelman rahoitushaku avoinna 10.3. asti

Central Baltic -ohjelmasta tuetaan valtioiden rajat ylittäviä yhteistyöhankkeita keskisen Itämeren alueella. Kehittämishankkeiden teemoja ovat yritykset, ympäristö, työllistyminen ja julkiset palvelut. Suomessa ohjelma kattaa kahdeksan eteläistä maakuntaa sekä Ahvenanmaan. Naapurimaista ohjelma-alueeseen kuuluvat Viro, Latvia ja itäinen Ruotsi.

Artikkeli

7.2.2023

Koronaelpymistä tavoitellut AKKE-rahoituskierros onnistui hyvin

Tuimme vuosina 2020–2021 Uudenmaan kestävää kasvua ja elinvoimaa 4,9 miljoonalla eurolla. Rahoitusta sai tuolloin 35 hanketta, joiden toimenpiteillä pyrittiin yhteiskunnan turvalliseen elpymiseen koronakriisistä sekä kriisin haittavaikutusten torjumiseen. Nyt tehty arviointi kiteyttää, että rahoitus on vaikuttanut positiivisesti alueen toimijoiden kriisistä selviytymiseen.

Sinisiä ilmapalloja, joissa EU:n keltaiset tähdet ympyrän muodossa. Uutinen

2.1.2023

EU-hankkeiden valmisteluun tarjolla rahoitusta

Olemme avanneet rahoitushaun, jolla tuemme uusimaalaisten toimijoiden EU-hankkeiden valmistelua. Tavoitteenamme on edistää maakunnalle tärkeitä hankkeita ja nostaa Uudellemaalle saatavaa Euroopan unionin rahoituksen määrää.