Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Uusimaa-ohjelma

Kategoriat:

Kerrostaloja ja rakenteilla olevia taloja. Uudenmaan kiertotalouslaakso -logo. Uutinen

27.10.2022

Uudenmaan kierto­talous­laakso kunnolla vauhtiin

Uudenmaan kiertotaloustoimijat lähtevät ratkaisemaan uudella tavalla kestävän ja vastuullisen tuotannon ja kuluttamisen haasteita. Uudenmaan kiertotalouslaakson rakentamisen tueksi on myönnetty Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman määrärahaa (AKKE).

I love Uusimaa -pinssi Uudenmaan kartan päällä. Uutinen

24.10.2022

Uudenmaan hallitus­ohjelma­tavoitteille sinetti

Maakuntahallitus hyväksyi 24. lokakuuta Uudenmaan liiton hallitusohjelmatavoitteet kevään 2023 eduskuntavaaleihin ja tulevalle eduskuntavaalikaudelle. Ne ohjaavat liiton vaikuttamistyötä. Tavoitteet pohjautuvat Uusimaa-ohjelmaan sekä kuntatalouden ja hyvinvointialueiden uusimaalaisiin erityispiirteisiin.

Lähikuva Henna Hyytiästä. Taustalla vaalea seinä ja turkoosin sininen tyyny. Blogi

12.10.2022

Pistetäänkö aluekehittäminen uusiksi?

Aluekehittämisessä on käännetty katse vuoteen 2040, kun työ- ja elinkeinoministeriössä on työstetty suuntaviivoja tuleville vuosille. Meille Uudenmaan liitossa vuosi 2040 näyttäytyy kovin erilaisena kuin tässä hetkessä kestävyyskysymysten, globalisaation ja kansainvälisen yhteistyön uusien muotojen takia, kirjoittaa Henna Hyytiä blogikirjoituksessaan.

Blogi

7.10.2022

Uudellamaalla rakennetaan maailman viisainta tapaa tehdä innovaatioita

Suomen ja Uudenmaan menestyminen rakentuu korkealle osaamiselle ja koko yhteiskuntaa hyödyttäville innovaatioille. Onnistuessaan uudet ideat ja innovaatiot parantavat yritysten kilpailukykyä, parantavat tuottavuutta ja luovat uusia työpaikkoja, kirjoittaa Venla Virkamäki blogikirjoituksessaan.

Sinisellä pohjalla teksti Uudenmaan science meets regions. Uutinen

9.9.2022

Korkeatasoinen Uudenmaan Science Meets Regions -ohjelma loppusuoralla

Uudenmaan liitto käynnisti huhtikuun alussa Uudenmaan Science Meets Regions -ohjelman. Ohjelma on niin Suomessa kuin kansainvälisesti uudenlainen tapa kehittää maakuntaa ja alueen hyvinvointia. Uudenmaan Science Meets Regions -ohjelma edistää Uusimaa-ohjelman kärkitavoitteiden saavuttamista tietoon perustuvan päätöksenteon keinoin.