Siirry sisältöön
Haku
Harmaalla pohjalla pinkki ympyrä, jossa teksti Uusimaa-palkinto. Sininen ympyrä, jossa teksti Uudenmaan yrityspalkinto Nyländskt företagspris.

Vuosittaiset tunnustus­palkinnot Uudenmaan huipuille

Palkitsemme vuosittain uusimaalaisia menestyjiä. Jaossa ovat

Avaamme uusien palkittavien haun aina keväisin. Palkintoraatien valinnat julkistamme syksyllä. Palkinto nimetään seuraavalle kalenterivuodelle. Tule mukaan ehdottamaan palkintojen saajia!

Uudenmaan yrityspalkinto on tunnustus ansioituneelle yritykselle

Info

Ehdota palkittavaa!

Jätä nyt ehdotuksesi Uudenmaan yrityspalkinnon saajaksi. Kuka tahansa voi tehdä ehdotuksia alla olevalla verkkolomakkeella. Kannustamme yrittäjiä myös itse asettumaan ehdolle. Tutustu huolella valintaperusteisiin ennen ehdotuksen jättämistä.

Ehdotuksia palkittavista otetaan vastaan 19.8.2022 asti. Toivomme vapaamuotoisia, hyvin perusteltuja ja tiiviitä esityksiä.

Nämä yritykset olemme jo palkinneet

Uudenmaan yrityspalkintoa on myönnetty vuodesta 1993 alkaen. Palkinnon nimi on päivitetty vuonna 2022. Aiemmin se oli Vuoden uusmaalainen yritys. Myös palkintosarjat ovat hieman vaihdelleet. Joinakin vuosina on lisäksi annettu kunniamainintoja.

Palkitsemiskäytäntöä muutettiin vuonna 2019 siten, että tunnustus nimetään aina seuraavalle kalenterivuodelle. Siksi vuoden 2019 yrityksiä ei nimetty.

Palkitsemme Uudenmaan huiput vuosittain yhdessä kumppaneidemme kanssa. Valinnat perustuvat kansalaisilta saatuihin ehdotuksiin.

Uusimaa-palkinto on tunnustus työstä Uudenmaan parhaaksi

Info

Ehdota palkittavaa!

Jätä nyt ehdotuksesi Uusimaa-palkinnon saajaksi. Kuka tahansa voi tehdä ehdotuksia alla olevalla verkkolomakkeella. Tutustu huolella valintaperusteisiin ennen ehdotuksen jättämistä.

Ehdotuksia palkittavista otetaan vastaan 15.8.2022 asti. Toivomme vapaamuotoisia, hyvin perusteltuja ja tiiviitä esityksiä.

Keitä on palkittu aiemmin?

Uusimaa-palkinto on myönnetty jo vuodesta 1982 alkaen. Aluksi palkinnon nimi oli Vuoden uusmaalainen ja se myönnettiin henkilölle. Sittemmin palkinto laajennettiin koskemaan myös yhteisöä tai tahoa ja sen nimi muutettiin Uusimaa-palkinnoksi.

Palkinto oli tauolla vuodet 2007−2011. Vuonna 2021 Uusimaa-palkintoa ei jaettu koronatilanteen vuoksi.

Sivu päivitetty viimeksi: 8.6.2022