Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Palkinnot

Kategoriat:

Uusimaa-palkinnon vastaanottajat Jaana Hopeakoski ja Teemu Siltanen. Uutinen

12.12.2023

Uusimaa-palkinto Tuusulan ja Nurmijärven yhteiselle Minä elän! -merkkivuodelle

Tuusulan ja Nurmijärven kuntien merkkivuosi kulki Aleksis Kiven jalanjäljissä, nivoen kulttuurin ja mielenterveyden teemat yhteen. Kuntalaisille merkkivuosi näyttäytyi laadukkaina tapahtumina läpi vuoden. Tämä ainutlaatuinen työ toi Kivi-kunnille Uusimaa-palkinnon 2024. Valinta julkistettiin tiistaina 12. joulukuuta maakuntavaltuuston kokouksessa Helsingissä.

Yrityspalkinnon 2024 saajat, viisi miestä ja yksi nainen vierekkäin, kunniakirjat ja kukat kädessä. Uutinen

12.12.2023

Romu Keinänen, Kirkkonummen Huolto ja Parkly pokkasivat Uudenmaan yrityspalkinnot

Uudenmaan liitto kumppaneineen palkitsi Uudenmaan yrityspalkinnon 2024 saajat. Kiertotaloussarjassa voiton vei Romu Keinänen Oy Espoosta, pk-yrityksen sarjassa palkittiin Kirkkonummen Huolto Oy Kirkkonummelta ja startup-sarjan voitti Parkly Oy Helsingistä. Valinnat julkistettiin tiistaina 12. joulukuuta maakuntavaltuuston kokouksessa Helsingissä.

Logo Uusimaa-palkinto, Nylandspriset. Taustalla ihmisiä. Uutinen

12.4.2023

Ehdota Uusimaa-palkinnon saajaa – Teemana kulttuuriperintö ja kestävä kehitys

Uudenmaan liitto etsii jälleen Uusimaa-palkinnon saajaa. Tällä kertaa palkitaan työ uusimaalaisen yhteistyön, kulttuurin ja ekologisesti kestävämpien elämäntapojen edistämiseksi maakunnassa. Kuka tahansa voi ehdottaa palkittavaa 15. elokuuta asti. Palkittu henkilö, yhteisö, järjestö, yritys tai kunta saa 5 000 euroa toimintansa tueksi. 

Sanna Karhu ja Oskari Nuortie palkintoseremonioissa. Artikkeli

8.12.2022

Uudenmaan yrityspalkinnon voittanut Delipap tuo vastuullisuutta kertakäyttökulttuuriin

Uudenmaan yrityspalkinnon 2023 PK-yrityksen sarjassa pokannut Delipap on tuonut vastuullisuutta kertakäyttöisten tuotteiden maailmaan. Kertakäyttöisen kulutustavaran valmistajaa ei välttämättä heti mielletä ympäristöviisaaksi tai edelläkävijäksi. Delipapilla ympäristövastuullisuus on kuitenkin alusta asti ollut koko liiketoiminnan keskiössä.

Uudenmaan yrityspalkinnon 2023 saajat ryhmäkuvassa Uutinen

3.11.2022

Delipap, IOTOI ja Lamor pokkasivat Uudenmaan yrityspalkinnon – Palkitut Kirkkonummelta ja Porvoosta

Uudenmaan liitto kumppaneineen on palkinnut Uudenmaan yrityspalkinnon 2023 saajat. PK-yrityksen sarjassa voittaja on Delipap Oy Kirkkonummelta. Muut kaksi palkittua ovat Porvoosta: startup-sarjan vei IOTOI Oy ja kiertotalousyrityksen sarjan Lamor Corporation Oyj. Valinnat julkistettiin Uudenmaan liiton vuosittaisessa Maakuntaparlamentissa, jonka yleisössä oli noin 250 uusimaalaista vaikuttajaa.

Johanna Almark ja Hanna Yli-Tepsa Uutinen

25.8.2022

Hanna Yli-Tepsa ja Johanna Almark pokkasivat Uusimaa-palkinnon – Ilmastotyötä musiikin keinoin

Hanna Yli-Tepsa ja Johanna Almark herättelevät tietoisuutta ilmastonmuutoksesta musiikin keinoin. Tämä omaleimainen, arvokas työ toi parivaljakolle Uusimaa-palkinnon 2023. Palkinto myönnettiin vapaaehtoisvoimin luovasti toteutetuista isoista projekteista, jotka ovat koonneet tärkeän asian äärelle laajat joukot lapsista vanhuksiin. Yli-Tepsa on taustaltaan räppäri, tuottaja ja pedagogi, Almark puolestaan säveltäjä ja kapellimestari.

Sininen ympyrä, jossa tekstit Uudenmaan yrityspalkinto, Nyländskt företagpris. Uutinen

28.3.2022

Tervetuloa ehdottamaan Uudenmaan yrityspalkinnon saajia

Uudenmaan liitto kumppaneineen etsii jälleen yrityksiä, jotka ansaitsevat tulla palkituiksi Uudenmaan yrityspalkinnolla. Palkintosarjoja on kolme, ja tällä kertaa yhteisenä valintaperusteena painotetaan vihreää ja digitaalista yrittäjyyttä. Sarjat ovat pk-yritys, startup-yritys ja kiertotalousyritys.

Vuoden 2022 uusimaalaisten yritysten edustajat kunniakirjojen ja kukkien kanssa. Uutinen

5.10.2021

Vuoden uusimaalaiset yritykset palkittiin kolmessa sarjassa – Upeita tuloksia vaikeina aikoina

Vuoden uusimaalaiset yritykset 2022 on julkistettu. Kaupan ja palvelualan yritysten sarjan voitti paloturvallisuusalan kehityksen vauhdittaja KT Paloturvapalvelut. Tuotannolliseksi yritykseksi valittiin arkkitehtonisen rakentamisen ja julkisivusuunnittelun asiantuntija Alupro. Nähtävyys- ja elämyslentoja tarjoava Helsinki Citycopter palkittiin start up -sarjan parhaana.