Gå till innehåll
Nylands förbund Aktuellt Kontaktuppgifter
Sök

Utmärkelser

Kategorier:

Yrityspalkinnon 2024 saajat, viisi miestä ja yksi nainen vierekkäin, kunniakirjat ja kukat kädessä. Nyhet

12.12.2023

Nyländskt företagspris till Romu Keinänen, Kirkkonummen Huolto och Parkly

Nylands förbund tillsammans med sina partner delade ut Nyländskt företagspris 2024. Romu Keinänen Oy från Esbo vann kategorin för företag inom cirkulär ekonomi, Kirkkonummen Huolto Oy från Kyrkslätt premierades i kategorin för små och medelstora företag och Parkly Oy från Helsingfors vann startupkategorin.

Uusimaa-palkinnon vastaanottajat Jaana Hopeakoski ja Teemu Siltanen. Nyhet

12.12.2023

Nylandspriset till Tusbys och Nurmijärvis gemensamma märkesår Jag lever!

Det gemensamma märkesåret Jag lever! för kommunerna Tusby och Nurmijärvi gick i Aleksis Kivis fotspår och band samman kultur och mental hälsa. Kommuninvånarna fick uppleva kvalitativa evenemang under hela året. Det här unika arbetet gav Kivi-kommunerna Nylandspriset 2024. Valet tillkännagavs tisdagen 12 december vid landskapsfullmäktiges sammanträde i Helsingfors.

Logo Uusimaa-palkinto, Nylandspriset. Taustalla ihmisiä. Nyhet

12.4.2023

Föreslå kandidater till Nylandspriset – Temat är kulturarv och hållbar utveckling

Nylands förbund söker igen kandidater till Nylandspriset. Den här gången belönas sådant arbete som gjorts för att främja nyländskt samarbete, kultur och ekologiskt hållbarare levnadssätt i landskapet. Vem som helst kan nominera kandidater fram till den 15 augusti. Priset beviljas till en person, sammanslutning, organisation, kommun eller ett företag som får 5 000 euro som stöd för sin verksamhet.

Nyhet

3.11.2022

Delipap, IOTOI och Lamor fick Nyländskt företagspris – Pristagarna är från Kyrkslätt och Borgå

Nylands förbund tillsammans med sina partner delade ut det nyländska företagspriset 2023 till vinnarna torsdagen den 3 november. I kategorin för små och medelstora företag vann Delipap Oy från Kyrkslätt. De övriga två pristagarna är från Borgå:  IOTOI Oy var den bästa i startup-kategorin och Lamor Corporation Oyj vann i kategorin för företag inom cirkulär ekonomi.

Nyhet

28.3.2022

Välkommen att föreslå mottagare till nyländskt företagspris

Nylands förbund tillsammans med sina partner efterlyser igen företag som förtjänar att bli premierade med det nyländska företagspriset. Det finns tre priskategorier, och den här gången är det gemensamma valkriteriet ett grönt och digitalt entreprenörskap.

Nyhet

5.10.2021

Årets nyländska företag 2022 är KT Paloturvapalvelut, Alupro och Helsinki Citycopter

KT Paloturvapalvelut som sätter fart på utvecklingen av brandsäkerhetsbranschen vann kategorin för företag inom handeln och servicebranschen. Till produktionsföretag valdes Alupro, som är expert på arkitektoniskt byggande och fasadplanering. I kategorin för uppstartsföretag belönades Helsinki Citycopter som erbjuder flyg med sevärdheter och upplevelser.

Nyhet

28.8.2021

Nylandspriset går till Suomalainen villa – Mediepåverkan lyfter fårull

Mediepåverkaren Suomalainen villa (Finsk ull) har tilldelats Nylandspriset 2022. Det är fråga om en innovativ webbplats som startades upp i februari 2021 och som sammanför säljare och köpare av inhemskt ullgarn, står till tjänst med information om ull och inspirerar till användning av finländskt garn.