Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Ajankohtaista

Kategoriat:

Lapsia leikkimässä puistossa, taustalla kaksi valkoista kerrostaloa. Uutinen

30.5.2023

SuomiAreenassa etsitään ratkaisuja osaajapulaan 28.6.

Keskiviikkona 28. kesäkuuta klo 12–12.45 SuomiAreenan MTV-lavalla etsitään vastausta siihen, kuinka ratkaisemme osaajapulan. Miten hyvin hallitusohjelma vastaa yritysten osaajapulaan ja missä Suomen pitää parantaa, jotta työpaikoille saadaan tekijöitä huomenna ja kymmenen vuoden kuluttua?

Puupino ja logot Canemure, hiilineutraalisuomi.fi sekä EU-lippu Life. Uutinen

30.5.2023

Pula puupolttoaineesta ajaa hakemaan uusia ratkaisuja

Viimeisen reilun kymmenen vuoden aikana puupohjaisten biopolttoaineiden kysyntä on kasvanut Uudellamaalla voimakkaasti. Keskiviikkona 24. toukokuuta Riittääkö puu? -webinaarissa pohdittiin puupolttoaineen kysynnän ja saatavuuden tilannetta Uudellamaalla.

Avoimet työpaikat

26.5.2023

Haemme henkilöstöpäällikköä

Vastaat yli 80 työntekijän asiantuntijaorganisaation henkilöstöpalveluista ja tuet johtajistoa henkilöstökokemuksen kehittämisessä.

Avoimet työpaikat

26.5.2023

Haemme EU-erityisasiantuntijaa

Haemme Helsinki EU Officen asiantuntijatiimiin Brysseliin EU-erityisasiantuntijaa, joka vastaa erityisesti EU:n koulutuspolitiikkaan liittyvistä asioista sekä mahdollisesti erikseen sovittavista muista EU-politiikkasektoreista.

Pelinappuloita, joiden välillä menee nuolia. Artikkeli

25.5.2023

TE-palvelujen uudistuksen palveluhankinnat keskusteluttivat Uudellamaalla

TE-uudistuksen vaikutukset työllisyyspalveluiden tuottamiseen ja järjestämiseen Uudellamaalla olivat tapetilla maanantaina 22. toukokuuta järjestetyssä tilaisuudessa. Kunnat, koulutuksen järjestäjät ja työllisyyspalveluiden tuottajat keskustelivat aiheesta Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n, Uudenmaan ELY-keskuksen ja Uudenmaan liiton järjestämässä tilaisuudessa.

Raitiovaunu ja ihmisiä jalkakäytävällä Aleksanterinkadulla Uutinen

24.5.2023

Elinvoimabarometri: Uusimaa on yrittäjien mielestä Suomen elinvoimaisin maakunta

Yrittäjien mielestä Uusimaa on elinvoimaisin Suomen maakunnista. Toiseksi vahvimmaksi elinvoima koetaan Pirkanmaalla ja kolmanneksi Pohjanmaalla. Elinvoimabarometrissa kysyttiin yrittäjien mielipiteitä kotimaakunnastaan. Mitattavia kategorioita oli kolme: elinvoima, verkostoituminen sekä johtaminen ja päätöksenteko. Uusimaa on ykkönen myös kyselyn kokonaistuloksissa.