Siirry sisältöön

Kategoriat:

Sininen taivas ja ihmisiä lennättämässä leijoja. Uutinen

4.5.2022

Luovien alojen tekijä, tule rakentamaan ekologista siirtymää!

Olemme kokoamassa uutta luovien alojen toimijoiden ekologisen kestävyyden toimenpideohjelmaa. Ympäristöministeriö ja Uudenmaan liitto järjestävät Luovat alat ekologista siirtymää rakentamassa -tapahtuman torstaina 12.5. klo 9.30–12.

seminaaarin osallistujia Uutinen

29.4.2022

Oppia verkostotyöstä ja käytäntöjä osaamisen jakamiseen

Maakuntien liittojen työntekijöitä eri puolilta Suomea kokoontui 28.4. Tampereelle ja etäyhteyksien äärelle Maakuntien liitot yhdessä oppien ja kehittyen -hankkeen seminaariin, jossa perehdyttiin verkostotyöhön ja osaamisen jakamiseen sekä saatiin vinkkejä kuormituksen vähentämiseen aivotyössä.

Harmaalla pohjalla oranssi puhekupla, jonka sisällä teksti uudenmaanliitto.fi sekä nuoli. Uutinen

29.4.2022

Uudet verkkosivumme on julkaistu

Uudenmaan liitto on avannut kokonaan uudistetun uudenmaanliitto.fi-sivustonsa. Uutta ovat niin käyttöliittymä, ulkoasu kuin sisällöt kolmella kielellä. Tavoitteena on ollut käyttäjäystävällinen ja saavutettava julkishallinon verkkosivusto.