Siirry sisältöön

Kategoriat:

Johanna Almark ja Hanna Yli-Tepsa Uutinen

25.8.2022

Hanna Yli-Tepsa ja Johanna Almark pokkasivat Uusimaa-palkinnon – Ilmastotyötä musiikin keinoin

Hanna Yli-Tepsa ja Johanna Almark herättelevät tietoisuutta ilmastonmuutoksesta musiikin keinoin. Tämä omaleimainen, arvokas työ toi parivaljakolle Uusimaa-palkinnon 2023. Palkinto myönnettiin vapaaehtoisvoimin luovasti toteutetuista isoista projekteista, jotka ovat koonneet tärkeän asian äärelle laajat joukot lapsista vanhuksiin. Yli-Tepsa on taustaltaan räppäri, tuottaja ja pedagogi, Almark puolestaan säveltäjä ja kapellimestari.

Haku avoinna. Euroopan unionin osarahoittama. Lisäksi EU-lippu ja kuvituksena lomake, jonka päällä on suurennuslasi ja kynä. Uutinen

15.8.2022

Kestävän kaupunki­kehittämisen EAKR-rahoitus­haku avoinna pää­kaupunki­seudulla

Uudenmaan liitto on avannut kestävän kaupunkikehittämisen rahoitushaun pääkaupunkiseudun ekosysteemisopimusta toteuttaville hankkeille. Haku on avoinna 25.9. asti ja rahoitusta on jaossa 5,34 miljoonaa euroa. Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tuki kestävään kaupunkikehittämiseen ohjataan ohjelmakaudella 2021–2027 valtion ja yliopistokaupunkien ekosysteemisopimusten kautta.

Ihmisiä Helsingin kauppatorilla, taustalla rakennuksia ja vasemmassa reunassa merta. Uutinen

21.6.2022

Lausuntomme TE-palvelujen uudistamisesta: Uudenmaan erityispiirteet huomioitava

Uudenmaan maakuntahallitus antoi 20.6. liiton lausunnon luonnoksesta hallituksen esitykseksi julkisten työvoima- ja yrityspalveluiden uudelleen järjestämistä koskevaksi lainsäädännöksi. Lausunnon keskeinen viesti on, että Uusimaa ja sen erityispiirteet tulee ottaa huomioon uudistuksessa.