Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Elinkeinot

Kategoriat:

Metron liukuportaat ylhäältä alas päin kuvattuna. Uutinen

1.2.2023

Auta kehittämään koulutusta Uudenmaan työelämän ja tulevaisuuden tarpeisiin

Etsimme näkemyksiä siitä, millaista osaamista eri ammattialoilla tarvitaan vuonna 2030. Vastaamalla alueelliseen osaamistarvekyselyyn auttaa kehittämään koulutusta oman alueen työelämän ja tulevaisuuden tarpeisiin. Kyselyn tuloksia hyödynnetään alueellisessa koulutussuunnittelussa, koulutuksen rahoittamisessa ja ammattibarometrin kehittämisessä.

Kaupunkimaisema, jossa esimerkiksi korkeita rakennuksia, laivoja ja lentokoneita. Uutinen

21.12.2022

Minne menet metropoli? Tervetuloa MetropoliAreenaan Triplaan 31.1.

Tervetuloa tiistaina 31.1. klo 15.00–17.00 mukaan suureen seudulliseen MetropoliAreenaan kuuntelemaan kiinnostavia puheenvuoroja metropolipolitiikasta ja ottamaan kantaa. Ei anneta hyvinvoinnin valua metropolista pois, vaan tehdään kestävää tulevaisuutta yhdessä. Tapahtuma järjestetään Triplassa Helsingin Pasilassa.

Uudenmaan yrityspalkinnon 2023 saajat ryhmäkuvassa Uutinen

3.11.2022

Delipap, IOTOI ja Lamor pokkasivat Uudenmaan yrityspalkinnon – Palkitut Kirkkonummelta ja Porvoosta

Uudenmaan liitto kumppaneineen on palkinnut Uudenmaan yrityspalkinnon 2023 saajat. PK-yrityksen sarjassa voittaja on Delipap Oy Kirkkonummelta. Muut kaksi palkittua ovat Porvoosta: startup-sarjan vei IOTOI Oy ja kiertotalousyrityksen sarjan Lamor Corporation Oyj. Valinnat julkistettiin Uudenmaan liiton vuosittaisessa Maakuntaparlamentissa, jonka yleisössä oli noin 250 uusimaalaista vaikuttajaa.

Artikkeli

31.10.2022

Työ- ja elinkeinopalvelujen uudistus mietityttää kuntia

Uudenmaan kunnat keskustelivat yhdessä työ- ja elinkeinopalvelujen siirtymisestä paikallistasolle. TE-palvelut siirtyisivät kuntien vastuulle hallituksen esityksen mukaan 1.1.2025. Lokakuussa Uudenmaan liitto järjesti kunnille kolme alueellista työllisyysfoorumia, joissa keskusteltiin uudistuksesta ja sen vaikutuksista.