Siirry sisältöön

Syksyinen jokimaisema Porvoosta. Artikkeli

30.4.2021

Porvoossa edistetään kestävää työmatkaliikkumista

Porvoon kaupunki käynnisti viime toukokuussa puolitoistavuotisen työ- ja työasiamatkojen liikkumisen ohjaukseen tähtäävän hankkeen. Tavoitteena on luoda työntekijöiden hyvinvointia edistäviä liikkumiskäytäntöjä porvoolaisille työpaikoille ja vähentää työmatka- ja työasiamatkaliikkumisesta aiheutuvia kasvihuonekaasupäästöjä.

Vihreitä lehtiä kasvava nuoli osoittaa ylöspäin. Artikkeli

29.4.2021

Avaus Uudenmaan kiertotalouslaaksosta liikkeelle

Uudenmaan liiton, Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja CLIC Innovationin käynnistämä yhteinen avaus Uudenmaan kiertotalouslaakson kehittämisestä on päässyt vauhtiin. Tavoitteena on vauhdittaa vihreää siirtymää, edistää merkittävästi kiertotaloutta maakunnassa ja tarjota alusta kansainvälisen liiketoiminnan ja yhteistyön tarpeisiin.

Ilmakuvaa Helsingin Kalasatamasta. Kaksi korkeaa kerrostaloa, kolmas rakenteilla. Uutinen

22.4.2021

Uudenmaan yritysten tila on heikentynyt koronakriisin aikana

Koronakriisi on vaikuttanut monien yritysten toimintaan ja viimeisimmät rajoitukset ovat haastaneet entisestään yritysten tilannetta. Esimerkiksi konkurssihakemusten määrä on kasvanut rajusti helmi-maaliskuussa. Kolmannes Suomen yrityksistä sijaitsee Uudellamaalla, joten alueen yritysten menestyminen kumuloi Uudenmaan lisäksi koko Suomen menestymistä.

19.4.2021

Miten hallinto voi myötävaikuttaa Uudenmaan liiton uudistumiseen?

Uudenmaan liitolla on vuoteen 2029 ulottuva strategia oman toimintansa uudistamiselle. Liiton työn vaikuttavuuden näkökulmasta hallinnon keinovalikoimaan kuuluvat esimerkiksi prosessien laadukkaista lopputuotoksista huolehtiminen, asiakaslähtöinen ja tehokas asian- ja tiedonhallinta, tarkoituksenmukaiset työmme ohjaus- ja seurantavälineet sekä asioiden selkeyden ja ymmärrettävyyden varmistaminen molemmilla kotimaisilla kielillä.