Siirry sisältöön
Haku

Tilastot

Kategoriat:

Keväinen puisto, taustalla taloja. Aikuinen kävelee ja lapsi pyöräilee. Artikkeli

18.6.2021

Uusimaa kasvaa, monikulttuuristuu ja ikääntyy tulevaisuudessa

Uudenmaan tuoreet väestö- ja työpaikkaprojektiot kurkistavat vuoteen 2060 antaen kunnille eväitä maankäytön ja liikenteen pitkäjänteiseen suunnitteluun. Maakunnan kasvu on viimeisen vuosikymmenen aikana suuntautunut vahvasti pääkaupunkiseudulle. …

Kallioita, jonka päällä rakennus. Taustalla meri, etualalla vihreitä pensaita. Uutinen

20.5.2021

Korona kurittanut Uudenmaan matkailua rajusti

Koronakriisi on iskenyt Uudenmaan matkailutoimialoille rajusti. Epidemian puhkeamisen jälkeen ulkomainen matkailu on lähes tyrehtynyt ja viimeisimpien tilastojen perusteella tilanne näyttää edelleen synkältä. Merkit epidemiatilanteen helpottumisesta luovat kuitenkin uskoa alan vähittäisestä toipumisesta.

Etualalla vihreitä pensaita, keskellä merta ja veneitä, taustalla kerrostaloja. Uutinen

6.5.2021

Koronatartuntojen kevään huippu Uudellamaalla laantunut

Tänään ilmestynyt Uudenmaan tilanneraportti avaa, miten koronatartuntojen tilanne on kehittynyt Uudellamaalla ja millaiset ovat olleet alueelliset erot. Alle 18-vuotiaden tartuntojen määrä on selkeästi kasvanut vuonna 2021.

Ilmakuvaa Helsingin Kalasatamasta. Kaksi korkeaa kerrostaloa, kolmas rakenteilla. Uutinen

22.4.2021

Uudenmaan yritysten tila on heikentynyt koronakriisin aikana

Koronakriisi on vaikuttanut monien yritysten toimintaan ja viimeisimmät rajoitukset ovat haastaneet entisestään yritysten tilannetta. Esimerkiksi konkurssihakemusten määrä on kasvanut rajusti helmi-maaliskuussa. Kolmannes Suomen yrityksistä sijaitsee Uudellamaalla, joten alueen yritysten menestyminen kumuloi Uudenmaan lisäksi koko Suomen menestymistä.