Siirry sisältöön
Uudenmaan liitto Ajankohtaista Yhteystiedot
Haku

Hankkeet

Kategoriat:

Mustavalkoinen lähikuva hymyilevästä Anne Lahdesta. Hänellä on tummat lyhyehköt hiukset ja silmälasit. Kuvassa vihreä pallo, jossa teksti EER 2022 Uusimaa. Blogi

16.3.2022

Mikrokurssit kasvattavat yrittäjien osaamista

Euroopan yrittäjyysaluevuonna 2022 Uudellamaalla innostetaan yrittäjiä kestävään uusiutumiseen ja digitalisaatioon. Osana teemavuotta Laurea-ammattikorkeakoulu pilotoi maksuttomia mikrokursseja Uudenmaan pk-yrittäjille, kirjoittaa Anne Lahti blogikirjoituksessaan.

Artikkeli

29.10.2021

UKKE-hankkeiden tapaamisissa hyödyllistä oppien jakamista

Kutsuimme Uudenmaan kestävän kasvun ja elinvoiman tuella (UKKE) rahoittamamme hankkeet jakamaan kokemuksia ja oppimaan toisiltaan. Kaksi etänä järjestettyä tapaamista osoittivat, että tällaisille verkostoitumisille on todella tarvetta.

Uutinen

21.10.2021

Euroopan yrittäjyysaluevuoden valmistelut vauhtiin Uudellamaalla

Uusimaa on yksi kuudesta Euroopan yrittäjyysalueen (European Entrepreneurial Region, EER) tunnustuksen saaneesta EU-alueesta. Vuoteen 2022 painottuvan teemavuoden valmistelut ovat käynnistyneet Uudenmaan liiton johdolla. Pääteemat ovat kiertotalousyrittäjyys, digitaalisuus ja vihreä siirtymä

Artikkeli

29.9.2021

Suurten liikennehankkeiden vaikutukset aluekehitykseen

Suurten liikennehankkeiden vaikutukset aluekehitykseen -tutkimus on osa BSR Access -hankealustaa, ja sen tavoitteena on kuvata ja analysoida valittujen eurooppalaisten rajat ylittävän suurten liikennehankkeiden laajempia taloudellisia vaikutuksia.