Siirry sisältöön
Haku

Ilmasto

Kategoriat:

Lampun sisällä kasvaa puu, taustalla nurmikkoa ja taivas. Artikkeli

26.10.2021

Uudenmaan ilmastotyön askeleet konkretisoituvat toimenpideohjelmassa

Hiilineutraali Uusimaa 2035 -tiekartalla jäsennetään maakunnan ilmastotyötä. Tiekartan kuusi painopistettä keskittyvät maankäyttöön ja rakentamiseen, liikkumiseen, energiaan, kiertotalouteen, kulutukseen ja tuotantoon sekä hiilensidontaan. Painopisteiden alle on koottu toimintalinjaukset, joiden avulla ilmastotyötä edistetään Uudellamaalla. Parhaillaan on valmisteilla toimenpideohjelma ilmastotiekartan toteuttamiseksi.

Kolme erilaista puukerrostaloa Helsingissä. Uutinen

8.10.2021

Alankomaalaiset ja suomalaiset oppivat toisiltaan puurakentamisesta

Puurakentamisen mahdollisuudet ja haasteet Alankomaissa ja Suomessa olivat esillä Timber Transition in Construction Industry -webinaarissa torstaina 7.10. Puun käyttöä rakentamisessa halutaan lisätä ympäri maailmaa, myös maissa, joita ei pidetä perinteisinä metsä- ja puurakennusmaina, koska pyritään löytämään tapoja kestävään rakentamiseen.

Vaaleahiuksinen hymyilevä Pia Tynys toimiston käytävällä. Blogi

13.9.2021

Pia Tynys: Maailma tarvitsee nopeita ilmastoetenijöitä

Uusi luonnos ilmastolaiksi oli juuri lausunnoilla. Uudistetun lain tavoitteena on hillitä ilmastonmuutosta ja edistää ilmastonmuutokseen sopeutumista sekä varmistaa, että Suomi saavuttaa hiilineutraaliuden vuonna 2035 ja täyttää kansainväliset ilmastositoumukset.